LA NOSTRA CUINA

Al Mussol vam voler portar a les ciutats el millor dels camps i pobles de Catalunya, per aquest motiu, totes les nostres receptes son típiques catalanes i les elaborem amb la millor matèria primera.



Anem a cercar els ingredients allà d’on són els millors: les carxofes del Prat, la botifarra del Montseny, la vedella d’Osona, els bolets del Pirineu, el xai del Ripollès, les mongetes de Santa Pau, la ceba de Figueres i el pa de coca de Folgueroles! A la nostra bodega tenim una gran varietat de vins, escollits entre les 11 denominacions d’origen catalanes (Priorat, Empordà-Costa Brava, Alella, Terra Alta, Montsant, Penedès, Catalunya, Costers del Segre, Pla del Bages, Tarragona i la Conca de Barberà).



Tots els nostres restaurants disposen de menús sense gluten, aptes per a celíacs i amb uns plats deliciosos. També tenim un menú molt divertit i complet per als més petits!